Гледай
на живо

Десислава Иванчева: "В тефтечето има дописани не от мен цифри и е добавена страница"

Заради нашия случай повишиха Иван Гешев в заместник-главен прокурор

Десислава Иванчева: "В тефтечето има дописани не от мен цифри и е добавена страница" След петъчното заседание по делото срещу бившия кмет на столичния район „Младост“ Десисл... thumbnail text

След петъчното заседание по делото срещу бившия кмет на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова се разбра, че едно от основните „доказателства“ на обвинението е на път да отпадне – прословутото тефтерче, където Иванчева уж записвала цифрите от събраните подкупи.

„Един от основните аргументи на обвинението, тефтерчето, е на път да отпадне като доказателство по делото. Доказа се с тройна експертиза, че в него не само са дописвани цифри, не с моята ръка, но има и добавена страница“, сподели екскметът на „Младост“.

Иванчева, която е с мярка на неотклонение „домашен арест“ и сега живее в наследствения си, както подчертава самата тя, апартамент в „Младост“, разкри и други знакови моменти от съдебното заседание в петък.

Най-главната от тях е издигането в йерархията на настоящия заместник-главен обвинител на България Иван Гешев.

„Този човек беше повишен заради нашия случай. От административен наблюдаващ го направиха заместник-главен прокурор. Разбрах, че в прокуратурата са давали и премии“, каза още Десислава Иванчева.

Тя определено е настроена на вълна „победа“, защото е сигурна, че процесът срещу нея и заместничката й е фабрикуван.

„Спокойна съм, че обвинението срещу нас започна да се разклаща. И ще докажем, че всичко това се върши с цел отстраняване, за да се реализират строежите, набеждаване и сплашване не само на мен, но и на всички непослушни“, убедена е Иванчева.

За творенето на доказателства - бившият кмет и зам.кмет на кв. "Младост" Десислава Иванчева и Биляна Петрова и още... Гости в студиото на „Честно казано с Люба Кулезич" тази вечер от 20 часа.

В предаването ще видите и:

1. Списъкът на Корнелия. Нестадандартен послепис на един сблъсък в БСП, след който Станишев изпадна от мотора. Ще изпадне ли от партията?
2. Общинският съветник от „Глас народен“ - Венци Мицов и писателят Христо Бойчев.
3. Как се краде бизнес със сиво счетоводство и прокурорско бездействие. Гостуват бизнесменът Георги Георгиев и PR експертът Десислава Танчева
4. Извън предразсъдъците на модния подиум в документалния филм „Вечна красота“ - Говорят стилистът Митко Дамов и режисьорът на лентата Делян Парушев.

„Честно казано с Люба Кулезич"– тази вечер от 20 часа вечерта по телевизия "Евроком"!