Гледай
на живо

Десислава Радева отговори на Борисов

Първата дама предвижда нападки срещу президента

Първата дама Десислава Радева направи интересен коментар, след като Бойко Борисов спомена думите "първата дама" по време на конференцията на ГЕРБ вчера.

Премиерът заяви: "Защо трябва да ви подръчквам? Те ви избиват зъбите с някоя жълта новина, а вие се сгушвате и не им отговаряте. Нахейти ви първата дама, вие мълчите - отговаря само един Тома Биков.

В пост във Фейсбук съпругата на държавния глава споделя мнението си.

"Нахейти ви първата дама, вие мълчите - само един Тома Биков отговаря.", Б.Борисов.

Това надминава и най-смелите фантазии. Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания.

Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво ;) Не разбирам каква е моята вина.

"Изпуснати" реплики от типа "Казвам ти, куме - сещай се снахо" ме навеждат на мисълта, че в предстоящата надпревара ще има най-вече нападки срещу президента, вместо истинско политическо състезание. Дано греша!

Щото иначе се чудя как ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност винаги може още..."

Оказва се обаче, че думите на Борисов не били за първата дама като съпруга на президента. Борисов, говорейки за рокери и мотори, визирал Елена Йончева, която атакува управляващите по различни теми, включително за качеството на пътното строителство и изграждането на магистрала "Хемус" по непрозрачен начин.