София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Диана Димитрова: Боря се за София без препятствия за хората с увреждания

Кандидатът за кмет на София от ПП БЗНС в дебат за местните избори

4 годиниИзбори 2019 21 Боряна Райчева

Причината да се кандидатирам е, за да имаме по-голям избор. Не можем да избираме между Манолова и Фандъкова. Не можем да имаме само 1 кандидат за главен прокурор. Не знам защо ни отрязаха и не можем да имаме същото време, но съм сигурна, че заплатите на Манолова и Фандъкова са от нашие данъци. През последните години изкараха Манолова като спасител, но хората трябва да знаят, че всичко това влиза в трудовата и характеристика. Това каза кандидатът за кмет на София Диана Димитрова от ПП БЗНС.

"Нужна е сигурност на гражданите и нямам предвид ежедневните криминални прояви, които се случват, а национална сигурност. Трябва да има забрана за изграждане на повече бежански центрове в столицата. Друг приоритет е проходимост в града - София без препятствия за хората с увреждания. Същи искам да работя за повече места в детските градини", това каза Димитрова във връзка с приоритетите си за града.

"Топлофикация е дружество, заедно с всички останали, което трябва да подлежи на ревизия, която да покаже какво се случва отвътре . На тези места трябва да се поставят некорумпирани служители. Прозрачността е задължителна. Концесионерът Софийска вода би трябвало да поеме ангажимент да се изгради нов водопровод на север", коментира още тя.