София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Дизайнерът Едис Пала става тв водещ на риалити формат

Предаването започва в 23:00 часа на 21-и май

7 годиниЛюбопитно 24 Боряна Райчева

Дизайнерът на луксозни мъжки облекла Едис Пала вече ще се изявява и в друго поприще. От тази неделя - 21 ви май от 23 часа, той ще бъде в ролята на тв водещ на предаването "Стил и Класа" по Евроком тв.

Високо-бюджетната продукция е риалити формат и има за цел да преобразява родните звезди и обикновени хора, които искат да променят нещо във визията си.

В първия брой на предаването зрителите ще могат да видят как певецът Искрен Пецов, тв водещата Нина-Никол Хамилтън и актрисата Анна-Мария Чернева се преобразяват по темата "Червен килим". Те се подлагат на серия от козметични и разкрасяващи процедури. Дентални клиники ЕО Дент се погрижиха за бляскавите им усмивки, Дерма Про Аестетик пък опънаха бръчките и увеличиха устните на участниците, за грима и прическите се погрижиха Бени Янакиева и Стоян Кунев, за маникюра - Цвети Маслянова, а тоалетите бяха подбрани от дизайнерките Соня Атанасова и Силвана Данаилова от модна къща Принцес.

Предаването в своята същност ще има състезателен характер и най-добре преобразените участници ще получават серия от награди. Вече започна записване на искащи промяна мъже и жени на личната ФБ страница на Едис Пала или на мейла на предаването styleandclass@eurocom.bg.