София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Джаред Лето влиза в образа на Хю Хефнър

Хю Хефнър почина на 92 години на 27 септември

7 годиниРазвлечение 4 Боряна Райчева

Хю Хефнър си отиде, но образът му ще продължи да живее. 45-годишният ексцентричен актьор Джаред Лето ще се въплъти в Хефнър във филмов проект, режисиран от Брет Ратнър, който вече заяви, че Лето ще се справи чудесно със задачата.
Джаред е мой стар приятел. Когато разбра, че ще снимам този филм, веднага предложи своята кандидатура за ролята на Хю.
Искам да го играя, искам да го разбера, ми каза той. И съм сигурен, че ще успее. Той е един от най-големите актьори на нашето време, коментира Ротнър.
Режисьорът се опитва от много години да направи филм за живота на легендарния създател на Playboy. Той откупува правата за историята през 2007 година, но поради непредвидени проблеми проектът не се осъществява и режисьорът губи правата. Получава ги Джери Уайтрауб, но той умира през 2015 година и Ратнър отново се захваща със задачата.
Светът е пълен с кадри с Хю, така че на Джаред няма да му липсва информация, убеден е Ротнър.
Целта ми е да превърна този филм в истинско събитие, добавя режисьорът.
Джаред Лето не е първият актьор, който се въплъщава в образа на Хефнър. Преди това тази роля е проверена на Джеймс Франко.
Хю Хефнър почина на 92 години на 27 септември.