София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Двама души са загинали при тежка катастрофа

Движението Калотина-София се осъществява в едната посока

6 годиниИнциденти 21 Боряна Райчева

Двама души са загинали в тежка катастрофа на пътя Калотина – София, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-София.  Катастрофирали са "Мерцедес" и "Рено", като шофьорите и на двата автомобила са загинали.  Други пострадали няма. В момента органите на реда са предприели действия по оглед на местопроизшествието.  Движението е организирано в едната лента, в посока Калотина и се регулира от полицейски служители.  Сигналът е постъпил около 06.30 часа тази сутрин.

Един човек е загинал, а 21 са били ранени при 19 катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. На територията на София са били регистрирани 127 леки и три тежки пътнотранспортни произшествия. Трима души са били ранени.

Статистиката на МВР показва, че от началото на месеца са станали 136 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 9 човека, а 168 са ранени. Четирима, пострадали в катастрофите, са с опасност за живота. От началото на годината са станали 5859 катастрофи с 556 загинали и 7358 ранени.