София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Експертиза ще потвърди дали намереният труп е на Росен Ангелов

Огледите на къщата в Луково продължават

6 годиниКрими 9 Боряна Райчева

Разследващите продължават и днес с огледите на къщата в село Луково, където бе открито тялото на издирвания за убийството в Нови Искър. Очаква се да излезе съдебно-медицинската експертиза, която да потвърди дали това е 56-годишният Росен Ангелов.

Главният секретар на МВР Младен Маринов потвърди за намерен труп на мъж и посочи, че тялото отговаря на описанието на издирвания убиец.

От полицията съобщават, че той е сложил сам край на живота си с малокалибрено оръжие със заглушител. Не е ясно, обаче, дали това е оръжието на шесторното убийство в Нови Искър.

Припомняме, че тялото бе открито в стара порутена къща, на 500 метра от вилата, в която живеел Росен Ангелов преди убийствата. На мястото не е намерено предсмъртно писмо.

Младен Маринов съобщи пред журналисти, че започват да се водят две дела – едното за убийството в Нови Искър, другото за самоубийството. Версията за източване на ДДС от убития Неделчо, като мотив отпада, каза главният секретар на МВР и добави, че Ангелов не е имал съучастник.