A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'image' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 159

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'sef' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 164

Есплозия на газ уби трима в Мурманск | eurocom.bg
Гледай
на живо

Есплозия на газ уби трима в Мурманск

Сред ранените има и дете

Шест апартамента бяха повредени в резултат на експлозия на битова газ в жилищна сграда в Мурманск, съобщи ТАСС, цитирайки информация от Главната дирекция на Министерството на извънредните ситуации в региона Мурманск.

В резултат на експлозия двама души са загинали на място, а други четирима, включително едно дете, са били ранени и настанени в болница.

По-късно бе съобщено за смъртта на още един от ранените. „Човекът почина от нараняванията си, които бяха несъвместими с живота“, съобщи ръководителят на регионалния център по медицина за бедствия Виктор Рогалев.

27 души от сградата са на временно евакуирани. " 11 души остават в основата на хостела, включително едно дете на 16 души, други са при роднини и приятели" - каза представител на Министерството на извънредните мерки.

На мястото на инцидента е извършена дейност по демонтиране на повредени надвиснали строителни конструкции, почистване, отстраняване на остатъци от строителни конструкции и отломки.

От Санкт Петербург в Мурманск ще пристигнат специалисти от Министерството на извънредните ситуации с мобилния диагностичен комплекс "Стрела-П". С негова помощ ще бъде извършена подробна оценка на състоянието на повредената част на къщата.