София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ЕВРОПЕЙСКАТА МЕЧТА

ВСИЧКО СИ Е СЪЩОТО, СТИГНАХМЕ ГИ

8 годиниОбщество 4 Боряна Райчева

Искахте за България Евросъюз, като в Германия?
Европейската мечта?
Ами, ето ви го: Полицията си пердаши с всички сили, с всички средства именно германците, които протестират срещу армията за нахлуване, представена като лъже-бежанци.

Всичко си е, както в България: родната полиция ГИ пази. Тях, орките, от вас/нас, туземните неправилни европейци.

И политиците им са същите като българските – за всичко са виновни нетолерантните и недостатъчно обличащи се германки... и германчета..., че има и момчета изнасилени.
Всичко си е същото, стигнахме ги.

Питате за доходите ли? Спокойно! И там ще се срещнем... До броени години такава Германия, с такива политици, със сигурност ще ги докара до бг-стандарт на доходите.

Освен ако не се прероди някой като оня с мустачките: Бенито Адолфович Брейвик или поне Шикългрубер. Те наистина полагат всички усилия за това.
Така че, скоро ще го има във v.2.0 reloaded...
Как беше оня лаф с Терминатора? "I'll be back"?
Е, може да не е Арни, Ади ще е... Какво ви пука – и двамата са от Австрия.

В тази връзка, знаете ли, какво си мисля?
Мисля си, че българоезичните управляващи (всъщност, управлявани) политици с тяхната услужливо сгъната, безцветна, безформена и лошо миришеща политика ще докарат ей това и в България:

18+! ЛЪЖЕ-БЕЖАНЕЦ/МИГРАНТ В ГЕРМАНИЯ СЕ ХВАЛИ КАК СЕДЕМ ЧОВЕКА СА ИЗНАСИЛИЛИ ДЕВСТВЕНО МОМИЧЕ!

Защото голяма част от тези от кадрите са минали през нашата Родина, с ваша помощ. За мен и за милионите българи тази земя е все още Родина и се пише с главна буква. За вас какво е, не знам и даже не искам да мисля.

Мисля си, че вие, нещото Меркел, Чавушоглу, Давутоглу, Ердоган, дето напират чрез Владо Зидаров а.к.а. агент Павел а.к.а. Лютви Местан да им давате по-бързо България за Румелия и за Дунавски вилает, ще докарате в най-скоро време Бенито Адолфович Пиночет или даже Бенито Адолфович Брейвик.

Ще ги докарате и ще виснете по стълбовете на България и останалата Европа. И ще замиришете на мърша из градските улици, и на извъртян каиш, изгоряла гума, и на пироксилин (бездимен барут).
И даже не знам, дали ще има кой да тъжи за вас.
Така ми се струва...

_____

Автор: Пламен Пасков

 

 

 

 

_____

Още от Пламен Пасков в Евроком