Гледай
на живо

Фантомът на операта - броени дни до премиерата

За първи път на българска сцена

Фантомът на операта - броени дни до премиерата “Фантомът на операта” за първи път на българска сцена. Световноизвестният мюзикъл от Анд... thumbnail text

“Фантомът на операта” за първи път на българска сцена. Световноизвестният мюзикъл от Андрю Лойд Уебър ще радва публиката на сцената в Музикалния театър "Стефан Македонски".

Цели три години продължават преговорите по отстъпването на правата за постановката на сцената на Националния музикален театър.

Според първоначалния договор за правата върху спектакъла, представленията бяха  лимитирани. Първоначалните условия бяха те да бъдат само 11 в началото на 2019 г. и щяха да се играят на принципа „стаджоне“.

След изчерпване на билетите за всичките 11 спектакъла на "Фантомът на операта" още преди премиерата, са поискани правата за допълнителни спектакли. Така зрителите в България ще могат да гледат култовия мюзикъл на сцената на Националния музикален театър на нови извънредни дати до края на март.

Интересът към представлението е огромен, но  все още има билети в продажба. Участват солисти, хор, балет и оркестър на Националния музикален театър. Премиерните дати на култовия мюзикъл, който се поставя за първи път в България, са 25, 26 и 27 януари.