София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Георги Атанасов: Управляващите правят партиен помен с бюджетна пита

"Държавата е тяхна, 90% от медийното влияние е тяхно"

4 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

Вдигането на данъците и таксите не го споменаха преди изборите, за да не се клати лодката на управляващите, Това коментира в студиото на предаването "Делници" журналистът и политически анализатор Георги Атанасов. По думите му отминалите избори са били опорочени - с корумпиран, контролиран вот, с цигански гласове, с медийни манипулация, с впрягане на целия ресурс.

Защо го правят по този елементарен начин? Самозабравили са се след толкова години във властта, убеден е Атанасов. 

Той коментира още, че в момента в страната се прави "партиен помен с бюджетната пита". Държавата е тяхна, 90% от медийното влияние е тяхно. Те се подиграват на хората, заяви анализаторът. 

Във връзка с решението на Бойко Борисов да не се разглежда предложението за първия болничен ден, Ангелов коментира: 

Накрая се появява месията и спасява ситуацията и ние отново чакаме Коледа щастливи. Всички тези негативни неща като пенсионни проблеми, проблеми в сферата на здравеопазването, за болничните ще бъдат зачеркнато, за да се демонстрира силата на Борисов.