София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Георги Георгиев, БНО: Ние трябва да работим за Европа на нациите

Кандидат за евродепутат от листата на Българско национално обединение

пропускане
5 годиниИзбори 2019 2 Боряна Райчева

Кандидатът за депутат от евролистата на Българско национално обединение представи визията си за Европа в интервю за Телевизия Евроком.

"Баща съм на трима сина, имам един внук. Представител съм на българското поколение, което обича България", така представи себе си кандидатът за евродепутат.

"Европа трябва да се промени, защото в този вид тя не работи в полза на хората. Виждаме, че европейското поколение застарява. Виждаме големия имигрантски поток, който залива Европа. Това вече се е превърнало в бомба със закъснител", категоричен бе Георгиев.

"Ние трябва да работим за Европа на нациите. Ще работим с това, че ще отстояваме българския интерес. За момента нито един български депутат в Европа не е защитил български интерес. Виждаме, че еврокомисиите освен чрез предписания, с нищо не са помогнали на нашата страна", допълни кандидатът.

"Здравеопазването и образованието са ми силната страна. Здравеопазването трябва да бъде социално, трябва да има профилактика, а не както е сега: прегледи, обиране на клиничните пътеки, местене на пациентите от една клинична пътека на друга, източване на здравната каса. Профилактиката води до здрава нация, води до това човек да е здрав, обясни Георги Георгиев.

"Българско национално обединение ще работи в тази насока, че българинът да има балансиран живот. Гласувайте с бюлетина 22, преференциален номер 105", завърши Георгиев.