Гледай
на живо

Георги Лозанов: Случилото се в БНТ е хулиганство

"Героят така започна предизборната си кампания"

Георги Лозанов: Случилото се в БНТ е хулиганство Това, което се случи вчера в ефира на националната телевизия, не е прецедент, защото този политическ... thumbnail text


Това, което се случи вчера в ефира на националната телевизия, не е прецедент, защото този политически герой поначало влиза в предизборни кампании по подобен начин. Това коментира пред телевизия Евроком медиеният експерт Георги Лозанов.

По негово мнение този по начин той генерира вот и според ситуацията влиза в различни конфликти - може да е по улиците, може да е в парламента, а най-добре в медиите, защото по думите му има голяма акустика.

"Тези скандали са характерни за националисти, за политиците от радикалните партии, които по този начин искат да демонстрират, че нямат нищо общо с политическата конюнктура, за да съберат вота срещу партиините елити", обясни Лозанов.

Според него начинът, по който кандидат-кметът се е опитал да влезе в предизборната си кампания, е неправилен.

"Този вид публични демонстрации са хулиганство. Във всички случаи към всички тези, към които той се обръща с този скандал, иска да им покаже, че е цензуриран и опасен политически играч", коментира експертът.

По думите ми интерсеното в предизборната кампания за предстоящия местен вот е интригата в София.