Гледай
на живо

ГЕРБ с компромати към Корнелия Нинова

Предлагали ли са пари на Миков, за да се откаже от лидерския пост в БСП?

ГЕРБ с компромати към Корнелия Нинова На специална пресконференция в четвъртък ГЕРБ отправиха въпрос към лидера на БСП Корнелия Нинова. От... thumbnail text

На специална пресконференция в четвъртък ГЕРБ отправиха въпрос към лидера на БСП Корнелия Нинова. От управляващата партия питат предлагала ли е Нинова 30 млн. лева на Михаил Миков, за да се откаже от лидерския пост в социалистическата партия.

„Ние имаме доста сериозни източници на тази информация” заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Той призова Нинова за бърз отговор и подчерта, че евентуалното й мълчание ще се счита за съгласие.

От ГЕРБ коментираха и темата със скандалите около имотите на властта. „Ние не приемаме нищо, което казва БСП, за сериозно. Според тях става въпрос за десетки милиони, а при тях става дума за 30 милиона”, заяви Тома Биков.

В отговор на въпрос дали има връзка между отделните атаки срещу управляващите той заяви: ”Има „отечествен фронт” срещу управлението. Целта е търговия с политическо влияние в полза на криминални или полукриминални елементи".