София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

„Големият взрив – 2019”

Събраната сума за малката Алекс от рождения ден с кауза на предприемача Пламен П.Попов е 3850лв.

5 годиниОбщество 2 Боряна Райчева

За втора поредна година организаторът на най-големия семинар за личностно развитие  „Големият взрив – 2019” подари рождения си ден, за да помогне със събраните средства на  малката Алекс да може да ходи.
 
Алекс е родена с диагноза Фибуларна Хемимелия на десния крак. Нуждае се от операции в чужбина, за да може да ходи. Първият етап от лечението премина успешно и в момента се събират средства за втория. Oперацията и последващата я рехабилитация са назначени за есента на 2020г.
 
Благотворителното парти по случай рождения ден на Пламен, беше  подкрепено от  изпълнителите Стивън Ачикор, Цвети  Радойчева, Боби Ваклинов  и Албена Танева. 
 
Водещ на събитието, както и на търга беше невероятната Ева Веселинова. Много предмети на изкуството, дарени от невероятни български артисти, както и СПЕЦИАЛНАТА ИЗНЕНАДА – търг за вечеря с Пламен, събраха общата сума от 3850лв.
 
Артикулите бяха  предоставени от Алекс Манчев - три фотографии, Константин Стойнов - картини"Есенни импресии" , Елица Тодорова - палки и диск, Ивайло Матев - тениски на Legion Run Bulgaria, Вени Атанасова -картината "Усещане за свързаност", Питър Джеймс - изработка на сако по поръчка. 
 
Изненадите на вечерта бяха от Биляна Йотовска, която  се включи в благотворителния търг с  книгите си, както и Тотка Спасова -  представител на Тони Робинс за България, които закупиха и предоставиха билет за събитието му.
 
Сред гостите на събитието „Пламен подарява рождения си ден“ беше и Силвия Чалъкова - водещата на предаването за здравословен начин на живот „Рефрреш за здраве” по телевизия „Евроком”. Силвия Чалъкова и „Рефреш за здраве”  са част от медийните партньори на „Големият взрив – 2019”.