Гледай
на живо

Христо Иванов: СДС направиха своя избор

Според вицепремиера Каракачанов СДС и ГЕРБ са послушни партии

Христо Иванов: СДС направиха своя избор Съюзът на Демократичните сили направиха своя избор и той е по посока на управляващите, това в крайна... thumbnail text
Съюзът на Демократичните сили направиха своя избор и той е по посока на управляващите, това в крайна сметка е хубаво, защото по един или друг начин внася определеност. Така коментира  специално за  "Евроком" случилата се по-рано днес коалиция между СДС и ГЕРБ за предстоящите европейски избори, лидерът на партия "Да, България" Христо Иванов.
 
Иванов беше категоричен и че няма вариант, при  който "Да, България" би последвала примера на СДС и би се съюзила с управляващите, като изтъкна, че са давали многобройни доказателства в тази посока.
 
Според лидерът на "Да, България" коалицията между двете партии показвала, че ГЕРБ се чувствали несигурни и търсели упора.
 
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов също коментира политическата новина на деня. По думите му ГЕРБ и СДС са послушни партии в добрия смисъл на думата, тъй като последвали съвета на ЕНП и са се обединили.