Гледай
на живо

Яне Янев: Борисов трябваше да се кандидатира за президент

„В момента Радан Кънев е най-удобният говорител на БСП”

Яне Янев: Борисов трябваше да се кандидатира за президент Нищо хубаво няма да се случи, ако няма пълен рестарт на системата. Това означава свикване на Велико ... thumbnail text

Нищо хубаво няма да се случи, ако няма пълен рестарт на системата. Това означава свикване на Велико народно събрание и промяна на конституцията. В момента Радан Кънев е най-удобният говорител на БСП с неговата нова формация „Нова Република”. С тези си действия той помага на БСП, заяви председателят на РЗС Яне Янев в интервю за БНТ. Тези хора наистина ли смятат, че нашият народ е толкова късопаметен. Че сме забравили, че пет пъти БСП управлява България и пет пъти ни доведе до провал.
Не вижда ли Корнелия Нинова скритите в червените редици милионерите на Конгреса на БСП. Защо тези хора не излязоха на сцената. Как тези хора ще се борят с корупцията, попита бившият съветник на Бойко Борисов.
Ако БСП спечелят, ще стане по-зле в сравнение с Румъния. България и Румъния са единствените държави европейски, които залитат към лявото, коментира още той
Основната грешка на президентските избори я допусна Бойко Борисов, защото беше изключително компромисен със своите партньори и като Дядо Коледа им раздаваше подаръци, убеден е Янев.
Според него „за да не им скърши хатъра, той не се кандидатира за президент. Ако се беше кандидатирал, щеше да бъде избран. А ако беше избран, щеше да има обновено Правителство, в което да бъдат махната много голяма част от министрите”.