София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Яне Янев: Сандански е със затихващи функции и ме боли

"Битката няма да е сложна"

5 годиниПолитика 4 Боряна Райчева


Беше много трудно да формирам екип, защото Санданские е в много тежко състояние. Нужни са ни ерудирани, силни и компетентни хора. Моят екип е добре структуриран, изграден е само от такива хора. Това заяви в ефира на телевизич Евроком в предаването "Делници" кандидат-кметът за Сандански от РСЗ.

"Битката няма да е сложна, понеже огромна част от гражданите вече са разбрали, че някой отново иска да разиграва същата схема. Няма как някой на сила и да го направи срещу собствената си воля" категоричен е политикът.

Той обясни, че в Сандански БСП е била разцепена, като поясни, че довчерашния лидер на БСП в града е втора в листата на РЗС.

"Ако получа доверието на моите гражданаи, със замах още от първата седмица ще започна работата си. Сандански никога не е бил по-занемарен, по-мръсен. Градът е със затихващи функции и ме боли", категоричен е Яне Янев.