София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Инициативите за по-щастлив бал на абитуриенти в нужда се разрастват

Благотворителните акции в социалните мрежи, свързани с баловете, продължават

7 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

Преди дни ви запознахме с благотворителна кауза, която организираха група от хора в социалните мрежи, а именно – хора с възможности да предоставят автомобилите си за абитуриенти в нужда. В тази кампания се включиха много хора с апел, абитуриентите, който нямат възможност да си позволят скъпо возило за бала, да не се срамуват да потърсят такова от участващите в благотворителната кауза.
 
Този път се натъкнахме на човек с име Георги Стефанов, който пише в страницата си в социалната мрежа facebook, че е готов да предостави на две момчета в неравностойно положение два костюма и обувки за абитуриентския им бал плюс сумата от 300 лв. за празника им. 
 
„Искам да даря тези два костюма на две момчета в неравностойно положение за абитуриентският им бал, също така ще им бъдат дадени и по 300 лв. за празника им! Размерите на костюмите са 50-52, а размерът на обувките – 42 и 43. Моля споделяйте, за да може да го видят повече хора” – призовава Стефанов в поста си. 
 
Призоваваме абитуриентите в нужда да не се колебаят и притесняват да потърсят помощ от благожелателите! Инициативата се прави именно с такава цел – да донесе щастие в един от най-радостните дни – бала.