София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Интернет любов накара мъж да чака любимата си 10 дни на летище в Китай

41-годишният Алекзандър Питер Кирк се надявал да срещне любовта

8 годиниЛюбопитно 11 Боряна Райчева

Интернет любов накара 41-годишен холандец да чака любимата си, в продължение на 10 дни, на летище в Китай. Двамата се запознали във виртуалното пространство.

Алекзандър Питер Кирк пристигнал на международното летище в град Чанша миналия месец и се надявал да се срещне с 26-годишната си изгора.

С нея се запознали онлайн два месеца преди той да отиде в Китай. След 10 дни на аеропорта и консумиране само на безалкохолни напитки и инстантни спагети се наложило Кирк да бъде приет в болница заради изтощение и недохранване. След изписването си се върнал в Холандия, без да успее да се види с приятелката си.

Пред китайска телевизия предполагаемата му любима обяснила, че не е очаквала холандецът наистина да дойде в Чанша. Освен това била претърпяла пластична операция, заради която не трябвало да напуска дома си.