София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Искра Михайлова: Живеем в исмислен свят

ПП „Възраждане“ с план „Прозрачна община“

5 годиниИзбори 2019 1 Боряна Райчева

Искра Михайлова, кандидат за кмет от ПП „Възраждане“ за Стара Загора сподели в следобедният блок „Делници“ планвете им за изборната надпревара.

Според нея „Нашата община е феодално владение“ и нещата трябва да се променят незабавно с адекватна на положението програма.

Кандидатът за кмет на Стара Загора смята, че тяхната партия превъзхожда с желанието си за истината: „Ние ще говорим за неща, който никой не посмя да проговори.“ Защото според нея най-големият проблем до сегав управлението на града е бил прозрачността.

Това е причината, тя да смята, че „Живеем в измислен свят“, защото никой не знае за проблемите вътре в общината – наяве са само тези, който се забелязват отвън и от всички. „Трябва да се влезе в общината, за да излязат наяве всички проблеми, защото няма прозрачност.“

„Нашата кампания наситина ще е сред  хората... Аз искам да чуя мнението на засегнати хора от обществото. Трябва да сме до хората“ каза още тя.

Последното, което тя си пожела в края на предаването е, че иска ревизия на всичко в общината за едно ново прозрачно начало.