София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Италианка купи среща на баба си с Берлускони

70 хиляди евро струва удоволствието

7 годиниЛюбопитно 1 Боряна Райчева

Италианка плати 70 хиляди евро, за да осигури вечеря на баба си в компанията на бившия премиер Силвио Берлускони, съобщава Tgcom24.
Една вечер с 80-годишния медиен магнат се превърна в част от благотворителен търг, организиран от италианския клон на Червения кръст. Постъпленията от продажбата са преведени във фонда за засегнатата от земетресението в Централна Италия.
Жената е решила да вземе участие в мероприятиятието, за да угоди на баба си, която е дългогодишен фен на бившия началник на италианското правителство.
Вечерята ще се състои в луксозната му вила в Аркоре в близост до Милано. Точната дата на срещата ще бъде уточнена в следващите няколко дни. В офертата влизат трима души.
На 24 август силно земетресение разтърси Централна Италия. В резултат на това загинаха 300 души, хиляди домове бяха разрушени.