София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Иван Сабахлъков: Трябва да си запазим живота в населените места

"Трябва да си възродим живота"

5 годиниПолитика 1 Боряна Райчева


Конкурентите са ми традиционни от традиционните партии. Крайно време е да нарушим статуквото. Това е, което ме принуди да участвеам в тези избори. Време е да си възродим държавата. Характерно за България е, че всички настоящи градоначалници изпитват жажда за власт и отново се кандидатират. Това коментира в предаването "Делници" по телевизия Евроком кандидат-кметът от ПП "Възраждане" за Хаджидимово Иван Сабахлъков.

Сабахлъков обясни, че досега не се е занимавал с политика и причината да го направи е, че иска чрез политиката да обедини хората да си останат по насалените места.

"Цялата структура и система на тази държава е на една куха основа. Трябва да спрем разрухата в пограничните райони и българските села", категоричен е Сабахлъков.

"Трябва да променим съзнанието на българина от "аз" на "ние". Трябва ние хората от населените места да си ги запазим и да си възродим живота", коментира новакът в политиката.