София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Иванчева: Отново се лансират хора от статуквото

„Първите петима кандидати откраднаха програмата ми“

4 годиниИзбори 2019 10 Боряна Райчева

Това, че големите телевизии не канят кандидати за кметове от по-малки политически групи, е нарушение на закона, защото това е дискриминация и нашите права са нарушени. Това заяви по време на втория дебат в ефира на „Евроком“ кандидатът за кмет Десислава Иванчева.
По думите на бившава кметица на столичния квартал „Младост“ „ще се лансират хора, които са от статуквото. Освен нрави, трябва да има и морал и ценности, убедена е Иванчева.
В тази битка влизам, за да наложа мораториум по застрояването. Ще спра всички продажби на общински терени. Всички останало, което съм казала, е преписано от първите петима кандидати за кмет на София, заяви Иванчева, като добави, че по време на нейното управление на район „Младост“ тя и нейният екип винаги са правили референдум за всичко, което касае живущите в квартала. Да запазим зелените площи, да има детски площадки. Да запазим чистотата на въздуха. Това са идеи, които вече са откраднати от петимата кандидати от големите партии, коментира още бившата кметица на „Младост“.