София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Изпращаме „златните момичета“ с грандиозно шоу

Билетите за бенефиса са разпродадени, пускат допълнителни 2000

8 годиниСпортни 3 Боряна Райчева

С бляскаво шоу казваме „Сбогом“ на ансамбъла по художествена гимнастика, който 7 години даваше на всички българи повод за гордост. Отборът Християна Тодорова, Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова ще изиграе последните си съчетания за всички, които ги подкрепяха от 2010 г. В бенефиса на „златните момичета“ ще се включат и Катрин Велкова, и Елена Тодорова, които напуснаха ансамбъла преди неговото окончателно разпускане. В събитието ще участва и Цветелина Стоянова, която отново ще застане до своите съотборнички. Поканени са и ансамблите на Италия и Русия, които бяха една от най-силната конкуренция на момичетата през годините.
Зрелищният мултимедиен спектакъл ще представи по нестандартен начин целия път от професионалната кариера на гимнастичките ни – от сълзите до усмивките и от премеждията до успехите.

Момичетата обещаха да дадат всичко от себе си и като за последно да оставят горд спомен във всички българи. Билетите за спектакъла вече са разпродадени, което е наложило пускането на още 2000 броя. Организаторите на събитието не споделиха детайли от спектакъла, но обещаха той да бъде нестандартен и запомнящ се.