Гледай
на живо

ИЗВЪНРЕДНО: Сашо Диков с писмо до Бойко Борисов

Какво отговори премиерът – гледайте в „ЕвроДикоф“

Днес от 22 часа по телевизия Евроком, ще се излъчи извънредно издание на предаването „ЕвроДикоФ“ .

В него ще получите отговорите на премиера Бойко Борисов на абсолютно всички въпроси, които му изпрати в писмо водещият на предаването Сашо Диков.

В писмото журналистът пише:

"ГОСПОДИН БОРИСОВ,

ВОДЕН ОТ ТВЪРДОТО УБЕЖДЕНИЕ, ЧЕ НЯМА НИЩО ПО-НЕПРОФЕСИОНАЛНО , НЕКАДЪРНО, А В НЕ МАЛКО СЛУЧАИ И ОПАСНО, ДА СЕ МЪЛЧИ ЗА МАТЕРИАЛИ , СВЪРЗАНИ С ИЗВЕСТНИ ХОРА /КОЛКОТО И АБСУРДНИ ДА СА МАТЕРИАЛИТЕ, КОЛКОТО И ФАЛШИВО И НЕВЕРОЯТНО ДА ЗВУЧАТ НОВИНИТЕ В ТЯХ/, СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ ВАС СЪС СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:

1. ЗАПОЗНАТ ЛИ СТЕ С ВИДЕО МАТЕРИАЛА, ПУСНАТ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, НАРЕЧЕН „ДА СПРЕМ РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ“ https://www.facebook.com/DaSpremRazgrabvanetoNaBulgaria/videos/2100809110239507/

ТУК СЕ ПРАВЯТ ВНУШЕНИЯ ПО ВАШ АДРЕС, СВЪРЗАНИ С МАНЕКЕНКАТА БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА, НЕЙНАТА КЪЩА В БАРСЕЛОНА И НЕЙНОТО УЧАСТИЕ В РЕДИЦА ФИРМИ. КАКЪВ Е КОМЕНТАРЪТ ВИ ЗА ТОВА ВИДЕО?

2. НА 26.02.2016 Г. В ПАРЛАМЕНТА ВИ ПОПИТАХ КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, ЧЕ СТЕ ПОДАРИЛ КЪЩА В БАРСЕЛОНА НА СВОЯ МЕТРЕСА ЗА 1.5 МЛН. ЕВРО. ТОГАВА ОТГОВОРЪТ ВИ БЕШЕ „КОЙТО НАМЕРИ КЪЩАТА, ДА Я ВЗЕМЕ“. ИМАТЕ ЛИ НЕЩО ДА ДОБАВИТЕ С ОГЛЕД НА ВИДЕО МАТЕРИАЛА, ПОСОЧЕН ПО-ГОРЕ ?

3. В ПУБЛИКАЦИЯ НА В-К „МАРИЦА“ ОТ 18.11.2013 Г. ЧЕТЕМ: „СТОЛИЧНАТА КЛЮКА ГЛАСИ, ЧЕ БОЙКО Е КАНДИДАТ-ЗЕТ НА СТАНКО ЙОВЧЕВ“ /БРАТ НА БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА/ . ПОЗНАВАТЕ ЛИ БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА И КАКВИ СА ИЛИ КАКВИ СА БИЛИ ОТНОШЕНИЯТА ВИ С НЕЯ?

4. В ИНТЕРВЮ ЗА СП. LOVEstyle ОТ М. ЮНИ 2012 Г. КАЗВАТЕ: „Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера”. БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА ЛИ ВИЗИРАТЕ ?

5. НА СТРАНИЦАТА НА „БИВОЛЪ“ ВЪВ ФЕЙСБУК СЕ ЗАДАВА ВЪПРОСА „Г-Н БОРИСОВ, ИМАТЕ ЛИ ДЕТЕ ОТ ГОСПОЖА БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА?“. ВЪПРЕКИ СВРЪХ ДЕЛИКАТНИЯ ХАРАКТЕР НА ВЪПРОСА, ИСКРЕН И УБЕДИТЕЛЕН ОТГОВОР БИ ПРЕСЯКЪЛ ЛАВИНА ОТ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА.

6. КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ЦИТИРАНИТЕ ВЪВ ВИДЕОТО ИМЕНА НА ХОРА И ФИРМИ? КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ИМАТЕ ЗА ТЯХ И КАКВИ СА ВРЪЗКИТЕ ВИ С ТЯХ?“.

Гледайте извънредно интригуващите отговори на Борисов, от 22 часа само по телевизия Евроком.