София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Жена изненадана за рождения си ден от изгубения си син

Дала го за осиновяване преди 18 години

6 годиниЛюбопитно 12 Боряна Райчева

За рождения си ден Тами Осуалт получи подаръка на живота си, след като срещна отново отдавна изгубения си син.

Майката от Флорида е дала за осиновяване новородения си син преди 18 години, когато е била на ръба на бездомност и отглеждала две дъщери като самотна майка. Тя каза, че бащата на сина й се е борил с пристрастявания и са се разделили, преди тя да е открие, че е бременна.

Осуалт каза, че е искала сина й, когото е нарекла Брус, да има живот, който тя не можела да му даде. Когато е дала сина си, чието име сега е Дилън Рич, на осиновяващата му майка, тя е мислела, че никога повече няма да го види.

"Една майка не се отказва от детето си като чувал с картофи", каза Осуалт пред Inside Edition. "Всичко, което можех да му дам, беше любов и понякога това не е достатъчно. Трябваше да взема решението да се откажа от него, защото го обичах.”

Тя се е борила с тежка депресия в резултат на решението си. "Опитвах се да се самоубия", каза Осуалт. "Емоционалната вина и загуба ме смазваха".

Години по-късно, за рождения й ден през септември, дъщеря й, Сами Хюът, й подарила подарък, който не може да се купи с пари: синът й.

Сами е поддържала връзка с Дилън, който открил телефонния номер на биологичната си сестра по интернет и й пратил съобщение през октомври миналата година. Двамата тайно си комуникирали месеци наред, но Дилън все още не е бил готов да се срещне с майка си.

На рождения ден на Осуалт, Сами поканила майка си на вечеря, на която я посрещнала с думите: "Запознай се със сина си, Дилън!

“Онемях - каза Осалт." Чакала съм този момент почти 19 години и единственото, което можах да кажа бе: "О, Боже мой, обичам те! Толкова си красив.'"

Дилън и Осуалт живеят на 90 минути един от друг и планират да се посещават взаимно и да изградят връзка.

“Вече всичко дойде на мястото си“ - каза Осалт. “Всичко, което някога съм искала и има значение за мен, вече го имам, и това е семейството ми.”