Гледай
на живо

Кабинетът дава 1,5 млн. лв. за българската гимнастика

Илияна Раева благодари на премиера Борисов

Кабинетът дава 1,5 млн. лв. за българската гимнастика Кабинетът отпусна 1,5 милиона лева за Национална спортна база. „Честита Коледа, весели празниц... thumbnail text

Кабинетът отпусна 1,5 милиона лева за Национална спортна база. „Честита Коледа, весели празници! Имаме още едно обещание за годината, да си изпълним и него“. С тези думи премиерът Бойко Борисов даде старт на днешното правителствено заседание, което е последно за годината.

С постановление на Министерски съвет бе одобрено допълнително плащане за българската гимнастика.

Илияна Раева изказа специални благодарности към премиера Борисов за това, което се прави за художествената гимнастика. Тя му подари златна топка с подписите на световните шампионки по художествена гимнастика.

„Днес е исторически ден за българската гимнастика. Това е най-красивият коледен порадък, който може да получи националния отбор по художествена гипнастика. С подобряването на базара нашите успехи ще стават все повече и повече. Зала “Раковски” ще бъде разширена с два килима. От 2001 първа година чакаме, предполагаме, че по най-бързият начин ще бъде построено разширението, каза Илияна Раева.