София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Китайска гадателка: Путин е като дракон, може да лети, може да плува

Ясновидката предсказа бъдещето на световните лидери

7 годиниЛюбопитно 29 Боряна Райчева

Известната ясновидка от Хонконг Присила Лам предсказа бъдещето на някои световни лидери. Според нея американският президент Доналд Тръмп ще се сблъска с проблеми през студеното време на годината. Тръмп е роден в Годината на Огъня и ще има успехи през пролетта и лятото, а неприятности – прес есента и зимата.

Според СNN това означавало, че в САЩ по това време ще има масови протести.

За Владимир Путин предсказанията на гадателката са по-благопрятни. „Драконът е силен и може да прави каквото си поиска – може да лети или да плува в морето, пълен е с ентусиазъм“, казва тя и добавя, че годината за Путин ще е много успешна, а руската икономика ще процъфтява. 

За германската канцлерка Ангела Меркел Присила Лам казва, че прилича на здраво дърво с дълбоки корени. Според ясновидката Меркел има добро сърце и затова е доброжелателна към бежанците. Канцлерката щяла да има проблеми през лятото, но ще се справи с тях.

За турския президент Реджеп Тайип Ердоган гадателката предвижда лоша година. „Очите му говорят, че народът те го поддържат, а по чертите на лицето му може да се очаква, чеще бъде предаден от своите съратници“, смята Присила Лам.