София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Клиентите на А1 могат да участват в томбола за 2 500 смарт часовника Samsung Galaxy Active

Това може да стане възможно, ако до 6 октомври те закупят и активират смартфон Samsung Galaxy S10+, S10 или S10

4 годиниТехнологии 34 Боряна Райчева

Тази есен клиентите на А1 ще имат възможност да се сдобият с чисто нов смарт часовник Samsung Galaxy Watch Active в сребрист цвят. Това може да стане възможно, ако до 6 октомври те закупят и активират смартфон Samsung Galaxy S10+, S10 или S10e, което ще им позволи да се включат в томбола за един от общо 2 500 смарт часовника.

Активирането на устройството е задължително условие, защото клиентите ще трябва да впишат акаунта си в приложението Samsung Members. Всеки, който за пръв път използва Samsung или приложението не е фабрично инсталирано, ще трябва да го изтегли от Google Play. Петнадесет дни след това може да се попълни форма в секцията „Ползи на сайта на Samsung, с която да се включат в томболата. Самата регистрация трябва да се изпълни в периода от 1 до 24 октомври 2019 г. Всички 2 500 късметлии ще бъдат изтеглени на 25 октомври.

Samsung Galaxy Watch Active притежава дискретен, олекотен дизайн и дисплей, на който всеки може да следи своя спортен напредък и резултати. Устройството предлага възможност за персонализиран циферблат, който комбинира стил и сетивност. Моделът разполага с реалистични циферблати с ефект за дълбочина и персонализиран фон, които го превръщат в подходящ аксесоар за всякакъв повод.

Смарт часовникът е оборудван с интегриран монитор за сърдечна дейност, който изпраща мигновени известия, когато засече по-висок сърдечен ритъм от стандартния. Може да засича нивата на стрес или да предложи уроци по дишане за постигане на оптимален сърдечен баланс. Galaxy Active може да се ползва и като личен здравен асистент, когато се свърже с приложението Samsung Health.

Galaxy Watch Active следи ежедневните активности на своя притежател в продължение на над 45 часа само с едно зареждане. Устройството разполага с функция за безжично Power Share споделяне, притежава сертификат за водоустойчивост до 50 метра дълбочина и покрива Американския военен стандарт за здравина MIL-STD-810.