София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Кобрата все още иска мач срещу Джошуа

Това е голяма битка за Пулев, коментира неговият промоутър

6 годиниСпортни 4 Боряна Райчева

"Кубрат все още е сред тримата или четирима най-добри боксьори в тежка категория в момента, така че битката с Антъни Джошуа не е забравена. Разбира се, Пулев все още иска среща с британеца, но не знам дали Джошуа я иска. Това е голяма битка за Пулев", това заяви промоутърът на Кубрат Пулев Нисе Зауерланд пред изданието boxingscene.com, предаде бТВ.

Припомняме, че Пулев и Джошуа трябваше да се изправят един срещу друг в мач за световната титла през октомври миналата година. Контуция на Пулев, обаче, попречи на срещата. „Кубрат е много разочарован, че трябваше да се оттегли от битката с Джошуа, когато беше толкова близо", коментира Зауерланд.

Той обясни, че в момента се обсъжда вариант за мач на Кубрат Пулев срещу шампионът на WBA Мануел Чар, който в края на миналата година спечели титлата след победа над Александър Устинов.