Гледай
на живо

Коледна картичка за Иванчева и Петрова

Инициатива в социалната мрежа цели да вдъхне кураж на двете жени

Коледна картичка за Иванчева и Петрова В социалните мрежи тръгна инициатива за изпращане на коледни картички до арестуваните за получаване ... thumbnail text

В социалните мрежи тръгна инициатива за изпращане на коледни картички до арестуваните за получаване на подкуп временно отстранена кметица на „Младост“ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова. Целта на инициативата е да се вдъхне куража на двете жени и да бъде „поправено злото, нанесено от Цацаров-щината“.

Ето адреса на Десислава Иванчева и Биляна Петрова

София, 1309 ул. "Майор Георги Векилски" 2, ет 2, килия 6.

Пишете и съгласно член 86 от Закона за изпълнение на наказания и задържане под стража /ЗИНЗС/. Изпратете писмо или картичка за Коледа и Новата Година, призовават инициаторите.

Вчера Апелативният специализиран наказателен съд реши, че Иванчева и Петрова остават в ареста, като отхвърли молбата за пускането им „под домашен арест“ с мотива, че мярката „задържане под стража“ е необходима с оглед изключително високата степен на обществена опасност на престъпленията, в които са обвинени двете жени. Според съда има риск Десислава Иванчева и Биляна Петрова  да извършат ново престъпление, ако бъдат пуснати под домашен арест.