София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

КОЛОНИЯ И СМЪРТ ИЛИ ОПЪЛЧЕНИЕ И БЪЛГАРИЯ – ИЗБЕРЕТЕ САМИ!

КАКВА Е СЪДБАТА НА КОЛОНИЯТА? ОТВОРЕТЕ ИСТОРИЯТА И ВИЖТЕ...

8 годиниПолитика 71 Боряна Райчева

Превеждам най-важното:

Временно изпълняващите длъжности на различни нива, както вежливо нарече Владимир Владимирович хунтата, са довели обстановката до границата, след преминаването на която много неща ще станат непоправими.

Край, това е предела.

От тук нататък или ЕС+САЩ+Украйна незабавно приемат руските условия, и веднага започнват да въплъщават в живота инициативите на Министерството на външните работи

или…

- Русия се отказва от всички промишлени поръчки към Украйна. Загубите (преките) на Украйна ще бъдат $15 милиарда долара... ежегодно! И безвъзвратно.

- Русия затваря своите граници за украинските стоки, и за стоките, преминаваши транзитно през Украйна.

- Русия затваря за Украйна газовия кран.

- Русия изисква от Украйна да си покрие дълговете на обща сума (дотук)  $16,6 милиарда.

- Русия не гарантира газ за Европа, за най-близката следваща есен/зима преди плащането на недостигащите (откраднати) обеми в ПХГ на Украйна на обща сума от $5 милиарда.

Всъщност, това си е ултиматум.

И ултиматум не само към хунтата и Евросъюза. На останалите (НАТО и САЩ) всичко беше достъпно обяснено преди.

Това е последният шанс да се съхрани възможност да се поправи ситуацията. За съжаление, няма гаранция, че всички го разбират.

Пълният текст тук. Източник, Аудио, Видео, Статията в Офнюз.

Сега, малко обяснения.

Напоследък много често ме обвиняват, че покрай проблемите Русия-Украйна-САЩ-Сирия съм загърбил в обсъждането си вътрешно-българските ни затруднения и несгоди. Звучат даже обвинения за "български родолюбец, а само с Русия се занимава".

Обяснявам за неразбралите: това, което става в Украйна, ни засяга толкова пряко, че няма накъде повече. Защото това изобщо не е регионална грижа. Нито е затруднение само на Украйна-Русия-САЩ. Нещо повече - това не е даже и просто някакво главоболие и на ЕС.

Това, запомнете го добре, е ГЛОБАЛЕН проблем! Това е симптом, ясен сигнал, голяма мигаща червена лампа, която сигнализира, че голямата авария, времето на големите промени идва. Промени, които ще бъдат без каквато и да е упойка за повечето от нас.

Това е въстание на колониите (една от които сме ние) срещу метрополията (САЩ, и васали). Колонията, която въстава след голямото си поражение в края на 80-началото на 90-те години на 20 век, СССР, въстава, а към нея се готвят да се присъединят и други държави с колониален (за САЩ) статут: Китай, и другите страни от БРИКС.

САЩ виждат възраждането на силата на колонията Русия, която се планираше да бъде завършена към 2020 година, и нападнаха Русия преждевременно, през Украйна, през 2013-2014. Нападнаха не, защото си нямат работа, или просто физически не обичат руси хора, или руснаци.

Нападнаха ги, защото и те са в безизходица: поражението на СССР и соц.страните им дадоха 20-25 години отсрочка на падането на долара и глобалното им превъзходство. Ако успеят сега да сразят Украйна и Русия, това ще възпре временно въстанието на останалите колонии, най-вече страните от БРИКС, и ще им даде още 5-10 години отсрочка... може би.

За тях това е битка на живот и смърт. В най-буквалния смисъл на думата. Защото те не могат да спрат своето свръхпотребление, понеже, ако се опитат, ще получат стотици горящи майдани в десетки американски мегаполиси. Те всъщност са три: Чи-Пит, Сан-Сан, Бос-Ваш (Чикаго-Питсбърг «Великите езера», Сан Франциско-Сан Диего заедно с Лос Анжелес, Бостън-Вашингтон заедно с Ню Йорк по средата), където живее над 50% от населението на САЩ, и е съсредоточена над 70% от индустрията и парите им.

Те имат 18,66 трилиона дълг. При БВП 18,18. Тоест, отдавна дългът е повече от произведеното. И това е само т.н. "национален" дълг, US NATIONAL DEBT. Целият им дълг, US TOTAL DEBT (държава + корпорации + физически лица и институции) е 65,97 трилиона. А наистина пълния дълг, т.н. USUNFUNDEDLIABILITIES 99,83 трилиона! И източникът не е «кремълска пропаганда», а USTreasury, тоест, Съкровищницата на САЩ! Проверете тук

Това е повече от целия БВП на планетата Земя, и повече от всички пари в света. Една глобална война би могла да го "изпише", ако не напълно, то поне в по-голямата му част. Така биха получили поне отсрочка. За по-нататък там никой отдавна не мисли. Мислещите в САЩ умряха, остаряха (и вече не ги слушат), или вече самата им система не ги допуска до върховете за взимане на стратегически решения.

Русия и Путин се намират в аналогично положение: битката е не за пари, власт, влияние, и за ресурси. Битката е на живот и смърт, за физическо оцеляване, отново в най-прекия и буквален смисъл на тази дума. Ако Путин не оцелее, и не победи в борбата за излизане от фалшиво-доларовото менгеме, ще го убият физически, в близките 1-2 години, в самата Русия, кръгове на 5-тата колона на САЩ в Русия. Ако загуби битката, и никой пълноценно, като него не поеме щафетата, планът за "Русский мир" и за т.н. "славянство" (без Полша) е за свеждане до 20% от сегашното население.

Това не е нито шега, нито конспирация: Маргарет Татчър и Мадлин Олбрайт спориха само за едно: да оставят 10-15%, или 20-25% от сегашното население на Русия (СССР). И двете са заявявали официално тези свои цифрови планове. Ясно е, че 80-90% от хората са нарочени "да ги праят да умиргат". Те за тях са като "добрия индианец", който може да е добър само, ако е мъртъв, ако го няма.

И ръководството на Русия това го знаят много добре.

Връщайки се към нашата България днес.

Нашите проблеми не произтичат от политиците като физически лица. Защото 24 години доказаха, че физическата им смяна не променя абсолютно нищо. Защото те са продукт на партиите си и на партийните интереси, и партийната политика, които не съвпадат нито с общодържавните, нито с интересите на Н.В.Българския данъкоплатец.

Смяната на партиите също не решава нищо. Защото за 24 години се извъртя целия политически и идеологически спектър, отново с резултат 0.00 за държавата и данъкоплатците. Или, даже, по-лошо, резултатът беше твърдо и прогресивно отрицателен.

Защото партиите на свой ред са продукт на Системата, която така е настроена, така е установена, че да не стават досадни грешки с народовластие и вишегласие при колонизираните туземци.

Системата не е обсъждана от българските туземци. Не е гласувана. Не е избирана. Всички избори са не мажоритарни. И работят като черна кутия, където виждаш само момента на пускането на гласа си в урната. Какво прави, и какво става в тази черна кутия после вътре, знаят само няколко посветени, зависими и добре платени хора. А системата трябва да е прозрачна като аквариум. Но не е.

Защо?

Защото така е решено.

От кого?

Ами явно е, че не е решено от българите, не е решено и от българската държава. Защото такова обсъждане не е правено, пак напомням.

Значи, е решена от някой друг.

От кого?

Отговорете си на въпроса: QUO BENE? (Кой има полза?)

Върховни главнокомандващи на НАТО за Европа (SACEUR)

1. General of the Army Dwight D. Eisenhower U.S. Army

2. General Matthew Ridgway U.S. Army

3. General Alfred Gruenther U.S. Army

4. General Lauris Norstad U.S. Air Force

5. General Lyman Lemnitzer U.S. Army

6. General Andrew Goodpaster U.S. Army

7. General Alexander M. Haig, Jr. U.S. Army

8. General Bernard W. Rogers U.S. Army

9. General John Galvin U.S. Army

10. General John Shalikashvili U.S. Army

11. General George Joulwan U.S. Army

12. General Wesley Clark U.S. Army

13. General Joseph Ralston U.S. Air Force

14. General James L. Jones U.S. Marine Corps

15. General Bantz J. Craddock U.S. Army

16. Admiral James G. Stavridis U.S. Navy

17. General Philip M. Breedlove U.S. Air Force

Колко не-американци виждате, които са ВЪРХОВНИ ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ на Евро-НАТО?

Правилно... Изводите си ги правете сами.

А сега отворете енциклопедия, или просто се замислете: какво, според вас, е определението за колония?

Каква е съдбата на колонията? Отворете историята, и вижте: какво се случва със страни, които са били колонии на англосаксите, или на Pax Americana?

В Русия тези справки са си ги направили. И не искат да умират. Не искат да са колония.

И са открили нещо много интересно, и важно: единственото, от което метрополията винаги губи, и в крайна сметка води до освобождаване на колонията от тази свръхмогъща метрополия, е народо-освободителното движение.

Именно затова цялата терминология на всички колонизатори специално измисля цял един новговор, за да не позволи по никакъв начин ключовите думи за истината, и ключовите названия на истината да не бъдат наричани никога по никакъв повод, от никого, с истинските им имена. Затова всички СМРАД в колониите са на практика собственост на колонизатора.

Там думите "опълчение" "освобождение", "народо-освободително движение", "колония", "метрополия", "окупатор" няма да видите. Няма да видите да се използват тези думи към представител на Pax Americana. Даже и думата "война" е забранено да се споменава. Нарича се "мироопазваща мисия", "операция по сдържане на нещо си", и прочее лицемерни евфемизми, само и само да не се задействат ключовите думи, които веднага заставят всеки все още нормален човек да се замисли за истината на бедите му за истината на пътя, по който може да спаси доходите, семейството, града, държавата, народа си.

Тези думи са забранени, защото са верни. А истината в тези думи носи огромен заряд: една истинна и правдива дума убива, побеждава 10,20, 100 лъжливи, с които ни заливат СМРАД ежеминутно от зомбивизорите.

Затова и политическите недоразумения, и откровенни мухльовци и национални предатели като Росен Плевнелиев, Бойко Борисов, Пламен Орешарски, Кристиян Вигенин, Владо Зидаров а.к.а. Лютви Местан, а.к.а. Агент Павел, Ангел Найденов, Цветлин Йовчев, Цветан Цветанов, Николай Младенов, Николай Ненчев, Надежда Михайлова, Соломон "майната му на Православието" а.к.а. Паси, и десетките други обитатели на Парлама Ментата през годините са най-обикновенни чантоносци, туземни лакейчета, които решават самостоятелно само 2 неща: кога да ходят до тоалетната, и какво да обличат в къщи, пред телевизора, на дивана.

Така ли е, крайно неуважаеми госпожи-другарки, и другари-господа?

Така ли е, вас питам?

Ако не е така, как е?

На вас говоря, крайно неуважаеми!

А вие, които четете, ако сте съгласни, ако сте го осмислили, не натискайте "Харесвам!"

Натиснете "Сподели"! И го направете много пъти, из всичките достъпни ви групи и страници! Само така може да се получи достатъчно количество осъзнат народ, който да пожелае на дело да не бъде повече умираща колония с избивано, ограбвано, и прокуждано туземно население, а народ, и държава!

Първо е осъзнаването! Направете нещо за него!

Безплатно, лесно, но изключително важно е да започнете поне с това!

Благодаря ви за замислянето!

______

Автор: Пламен Пасков 

Още от Пламен Пасков в Евроком