София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

КОЛУМБИЯ ПОДАДЕ ИСК КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА „МИС ВСЕЛЕНА“

ОБВИНИТЕЛИТЕ ТВЪРДЯТ, ЧЕ Е НАНЕСЕНА МОРАЛНА ЩЕТА НА 40 МЛН. КОЛУМБИЙЦИ

8 годиниРазвлечение 1 Боряна Райчева

Група колумбийски адвокати подготвят иск към организаторите на „Мис Вселена”, след като водещият Стив Харви по грешка обяви за победителка колумбийската красавица и след това се поправи.
Юрисите съобщават в „Туитър“, че възнемеряват да поискат компенсация за вредата, нанесена от водещия, назовал грешното име. Авторът на инициативата допълва в изказването си, че е нанесена не само материална, но и морална щета на 40 млн. колумбийци. Финалът на конкурса „Мис Вселена“ завърши на 21 декември. Събитието беше помрачено от объркване. Водещият Стив Харви обяви за победител представителката на Колумбия – Ариадна Гутиерес, а след като на главата и беше поставена короната, той започна да се извинява, че неправилно е прочел името и обяви, че в действителност истинската „Мис Вселена“ е 26-годишната филипинка Пиа Алонсо Вурцбах.