София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Костадин Костадинов: България е пред революция

Според лидера на „Възраждане“ псевдоелитът паразитира върху страданието на хората

7 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

Политическа партия „Възраждане“ е събрала 5000 подписа и ги е внесла в ЦИК за регистрацията за участие в парламентарните избори. Това съобщи в предаването „Делници“ на телевизия „Евроком“ лидерът на партията Костадин Костадинов. Той сподели, че подписи са дошли не само от България, но и от българи от целия свят.

Костадинов коментира обещанията на партиите пред изборите и каза, че големият въпрос защо те не са направили това, което обещават, досега. Не трябва да гледаме думите, а да гледаме делата, каза той.

В България има псевдоелит от няколко хиляди хора и ако не дай, Боже утре нещо стане с тях, никой няма да жали. България умира, агонизира и тези хора са главните виновници за това, коментира политикът.

Трябва да се надяваме единствено на себе си. Не очаквам някой да ме спасява, ние трябва да си помогнем сами, каза още кой.

Според Костадинов страната се намира в предреволюционна ситуация. Хората вече не правят разлика между политиците, те виждат едни охранени, оядени, цинични хуманоиди, които паразитират върху страданието на хората, каза лидерът на „Възраждане“.

Той обясни, че е създал партията си, понеже на него и на съмишлениците им е омръзнало да гласуват за по-малкото зло.

За 27 години от падането на комунизма ние направихме един кръг и се върнахме там, откъдето тръгнахме. Отново имаме номенклатура, олигархичен кръг, който обаче се именува евроатлантически, обобщи Костадинов.