София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Мая Александрова, БСП: Ще правя ежемесечни срещи с гражданите

Един от основните проблеми, по които ще работи е чистотата

4 годиниИзбори 2019 8 Боряна Райчева

В Люлин нямаме довеждащ транспорт. Общественият транспорт пък е през голям интервал от време, трябва да се синхронизира. Има проблеми, които трябва буквално да се оправят от днес за утре. Това каза кандидатът за кмет на район "Люлин" от БСП за България Мая Александрова в студиото на предаването "Делници".

"Накратко, един от основните проблеми, с които ще се занимавам това е чистотата. Друго проблем, който мога да изтъкна е липсата на места в детски градини. Майките са принудени да ходят от един микрорайон към втори и трети, ако случайно детето им е постъпило в детските градина. Ако не майките остават вкъщи да гледат децата си. Въпросът с Околовръстното шосе стои отворен. Чакаме и друг изход към него, освен "Царица Йоанна", обясни Александрова.

"Човек когато обещае нещо трябва да го изпълни в нужните срокове. Аз съм много отговорен и възпитан човек. Основна точка в моята платформа е да правя ежемесечни регулярни срещи по микрорайони, за да обсъждам с гражданите проблеми в квартала. Паркоместата също са труден момент. Това което аз мога да кажа е, че ако при всеки нов блок не са предвидени необходимите паркоместа, да не се издава разрешително за строеж ", каза още Александрова.