София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Манолова обещава: Без корупция и без клиентелизъм

На среща с левите партии

пропускане
5 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

Ще вложа цялата си енергия за промяна в управлението на София. Имам воля, имам енергия и план за това. Имам програма, която резултат от срещите ми с гражданските организации. Това заяви кандидатът за столичен кмет Мая Манолова при среща с левите партии, които я подкрепят.

Като граждански кандидат пиша своята програма за управление с гражданите на София, но също така за мен са важни и идеите на партиите, коите ме подкрепят, защото по тяхно уверение те също идват от гражданите, поясни тя.

,,Вече проведохме среща в подобен формат с десните партии, които подкрепят моята кандидатура. Програмата, която ще представя, е резултат от взаимодействието с гражданските структури и организации, но и с основни акценти, които са залегнали в програмите на партиите от левия и десния", допълни Манолова.

Манолова е категорична, че при победа на изборите ще промени модела на управление на столицата. ,,Без корупция и без клиентелизъм - за това е нужна подкрепата на всеки софиянец на всяка партия'', подчерта тя.