Гледай
на живо

Марешки даде имунитета си, иска оставките на Симеонов и Каракачанов

Марешки със сензационни разкрития тази вечер при Люба Кулезич

Марешки даде имунитета си, иска оставките на Симеонов и Каракачанов Веселин Марешки и Кръстина Таскова от партия „Воля“ си подадоха днес преди обяд заявлени... thumbnail text

Веселин Марешки и Кръстина Таскова от партия „Воля“ си подадоха днес преди обяд заявленията за отказ от депутатския имунитет по искане на прокуратурата. Преди тях, още миналата седмица,  други четирима депутати - един от Воля, един от ГЕРБ и двама от БСП, се отказаха доброволно. Направиха го веднага след като на 8 ноември Цацаров поиска това.

Самият Марешки лично обяви поредната раздяла с имунитета си – това става за трети път - пред журналисти в парламента. В същия момент обаче за пореден път призова за оставките на двамата вицепремиери от Обединени патриоти. "Това ли правят - да гризкат кокала на властта и да не оставят нищо за българския народ", каза Марешки и размаха пластмасов макет на кокал пред камерите и фотоапаратите.

Тази вечер Веселин Марешки ще бъде гост на живо в предаването на Люба Кулезич „Честно казано“, което започва точно в 20.00 по тв Евроком.