София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Марешки: Волен Сидеров е псевдопатриот

Бизнесменът – готов за борба с картелите и връщане на България на българите

8 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

Кандидатът на Волен Сидеров и самият той не са патриоти. Това заяви варненският бизнесмен и претендент за държавен глава – Веселин Марешки в предаването „Делници“ по телевизия Евроком.
По негови думи Красимир Каракачанов е кандидат на Волен Сидеров. Марешки ги нарече псевдопатриоти. „Ако Волен Сидеров беше направил толкова хубави неща, каквито аз правя, сега той нямаше да бъде в дъното на политиката, а аз да съм на върха на вълната. Той се изгаври с патриотизма и вярата.“, допълни още бизнесменът.
Марешки ще бъде в кандидат – президентска двойка с капитан първи ранг от резерва Петър Петров. Своя партньор за вота, варненският бизнесмен описа като достоен българин.
Марешки беше категоричен, е се е обградил с умни хора, които са подготвени във всякакви сфери. Целта на бизнесмена е връщане на България на българите и по-добър живот на хората, живеещи тук. По думи на Марешки това ще бъде постигнато на първо място като бъдат преборени картелите у нас.
Кандидат – президентът обеща провеждането на една добра външна политика и допълни, че не можем да търсим постоянна помощ от Русия, а когато нямаме нужда от нея – да съсипваме проектите им като Южен поток и др.