София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Меган Маркъл вече е родила?

Кралското семейство ревниво пази тайна относно раждането

5 годиниЛюбопитно 1 Боряна Райчева

Меган Маркъл трябва да роди първото си дете всеки момент. Но някой фенове на кралското семейство са убедени, че кралското бебе вече се е появило на белия свят.
За разлика от раждането на децата на херцога и херцогинята на Съсекс, в случая няма да разберем никаква информация относно това, кога ще ражда Меган. В изявление, публикувано миналата седмица, беше разкрито, че „техни кралски височества са взели лично решение да запазят плановете около появата на бебето си тайна”.
"Принц Хари и дукесата с нетърпение очакват да споделят вълнуващите новини с всички, след като се насладят на възможността да отпразнуват появата на бебето си лично”.
Но това твърдение, наред с някои очевидни „улики“, накара мнозина да предположат, че Хари и Меган вече се радват на време с бебето си.
Всичко започна, когато Съсексите публикуваха снимки в Instagram, на които благодариха на феновете за дарения, вместо за подаръци за тяхното бебе. "От името на херцога и херцогинята (и младия Съсекс) ви благодарим много," пишат те в заглавието. Това веднага провокира последователите да поставят под въпрос написаните думи.