София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

"Много е модерно да вадиш нож на умряла котка"

Това заяви в предаването "Делници" лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов

пропускане
5 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

"Много е модерно да вадиш нож на умряла котка.", заяви в предаването "Делници" лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов. Коментарът му дойде по повод анализа на оценката, която обществото днес поставя на изминалия период на социализма.
 
Политикът коментира и закупуването на изтребителите F-16, като определи сделката като национално предателство. Костадинов обясни, че тези пари са можели да отидат да далеч по-полезни неща. Освен това той припомни, че нашите предишни самолети са били нарязани по искане на американците.
 
"Тези хора, които управляват България сега са готови на всичко, защото те си откупуват оставането във властта, иначе те ще бъдат свалени.", обясни още Костадинов.
 
Председателят на "Възраждане" коментира и управлението на Варна от страна на настоящия кмет Иван Портних. Той обясни, че Портних трябва да бъде сменен, но отказа да даде категоричен отговор на въпроса дали самият той възнамерява да се кандидатира за поста.
 
"Единственият аргумент на ГЕРБ да махнат машинното гласуване е, че така няма да могат да фалшифицират вота.", допълни Костадинов.