София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Момчил Неков: Няма адекватни мерки срещу чумата

Коментар на евродепутата в предаването "Делници"

5 годиниОбщество 3 Боряна Райчева

"Не бяха взети адекватни мерки срещу чумата по свинете, няма такива и в момента.", заяви в предаваенто "Делници" евродепутата от БСП Момчил Неков. По думите на Неков единственото, което управляващите били свършили е да направят ограда по границита с Румъния, която обаче не помоганала с нищо.
 
Левият депутат коментира и своето участие в предстоящите местни избори като кандидат за кмет на град Силистра. Той обясни, че възнамерява да води позитивна кампания. Сред основните проблеми на града Неков посочи комарите, за които щели да се отделят 100 000 лева, роторни машини, които да се справят със снега и създаване на генерален план за движение на тировете в Силистра.
 
Кандидатът за кмет обясни, че ще се обърне и към хората, за да чуе техните идеи за подобряване на положението в града. Обеща и да вложи усилия, заедно с екипа си, за по-добра социална политика в района.