София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Мъж се появява след като се крие в гората 10 години

Британецът се е криел от дразнещата си жена

6 годиниЛюбопитно 3 Боряна Райчева

Британец е излязъл от гората близо до Кингстън, югозападен Лондон, след 10 години укриване от дразнещата му съпруга.

62-годишният Малкълм Апългейт е работил като градинар в продължение на 25 години, съобщава Daily Mail. Той е се наслаждавал на живота и работата си, докато не се оженили преди 13 години в Бирмингам.

В продължение на три години всичко било наред, разбирали се добре, докато градинарството не омръзнало на жена му и тя е поискала да прекарват повече време заедно. Малкълм й отговорил: "Как бих могъл?", след което излетял за Лондон. Вместо законно да се раздели със съпругата си, Апългейт просто си тръгнал, за да избяга от контролиращото поведение на жена си.

Малкълм заживял в импровизиран лагер, с трима други мъже, но се къпел и работел като градинар в близкия старчески дом. Според него, районът не е бил добре познат и никой не е знаел, че е там.

Малкълм решил да напусне гората, когато разбрал за работа в Емаус Гринуич, приют за бездомни, който помага на хората изградят наново живота си. След като се установил в Гринуич, Малкълм се обадил на жена си и сестра си, които го мислели за мъртъв.

Малкълм казва, че е възстановил отношенията си с тях, както и че се радва на новия си живот и работата му в благотворителни организации, набиращи средства за бездомни.