Гледай
на живо

Мъж се разходи по чаршаф на АМ "Струма"

Друг бил нападнат с брадва

Мъж се разходи по чаршаф на АМ "Струма" Два страннни инцидента бележат днешния ден. Рано тази сутрин, шофиращи по автомагистрала "Струма, из... thumbnail text
Два страннни инцидента бележат днешния ден. Рано тази сутрин, шофиращи по автомагистрала "Струма, известяват властите за мъж, който се движи по аутобана, завит само с чаршаф.
 
Мъжът излязъл на магистралата в района, намиращ се близо до моста над река Логодашка. 
 
На място незабавно са изпратени екипи на местната спешна помощ. Пред тях около 30-годишният гол мъж, вървящ в посока към ГКПП "Кулата" обяснява съвсем спокойно, че е облечен така, тъй като иска да потигне състояние на нирвана и да отвори всичките си седем чакри. Докато спешният екип очаквал пристигането на полицията, достигналият до нирвана мъж се шмугнал в тъмното и по канавката се спуснал към моста под автомагистралата и изчезнал. 
 
Друг мъж пък, отоново тази сутрин, е подал сигнал, че снощи е бил нападнат от свой близък с брадва. Пострадалият е с рани по тялото. Настанен е в отделението по хирургия. Нападателят му е известен -соколо 65.годишен мъж, който вече е задържан. Инцидентът се е случил  в махала на село Бистрица, община Благоевград.