Гледай
на живо

НФСБ ще се яви самостоятелно на евроизборите

Коалиция с ВМРО е неосъществима, а с Атака - невъзможна

НФСБ ще се яви самостоятелно на евроизборите Националният фронт за спасение на България ще се яви самостоятелно на изборите за Европейски парламе... thumbnail text

Националният фронт за спасение на България ще се яви самостоятелно на изборите за Европейски парламент. Това съобщи в Сливен председателят на партията Валери Симеонов.

Симеонов допълни, че коалиция с ВМРО би била естествена, но неосъществима. „В същото време коалиция с партия „Атака“ е невъзможна заради съществените разминавания във външната политика. Така че, НФСБ се явява на избори самостоятелно, като ще предложи най-добрите си представители за сформиране на листа за ЕП", заяви Валери Симеонов.

„В момента все още структурите на партията предлагат своите номинации, а в началото на април листата ще бъде готова", каза Симеонов. Лидерът на НФСБ заяви, че заявката на БСП за предсрочни парламентарни избори след евровота е опит за подмяна на демократичното устройство на държавата и да спечелят властта без избори. „Няма да стане, слабички са“, посочи той.

Валери Симеонов е в Сливен за среща с представители на малкия и средния бизнес и на Асоциация „Здравословно хранене за децата“. Според лидера на НФСБ именно представителите на малкия и среден бизнес заслужават подкрепа, защото осигуряват 75% от работните места в България.