София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Никой не вярва на МВР за самоубийството

Сарказъм и подигравки в Интернет

6 годиниКрими 1 Боряна Райчева

Почти няма човек, който да вярва на официалната версия на МВР за самоубийството на Росен Ангелов. 56-годишният мъж, издирван за шесторното убийство, беше намерен мъртъв във вила в района на село Луково, на 400 метра от вилата, в която според полицията се е укривал.

МВР обяви, че се е самоубил.

Интернет изобилства от саркастични коментари.

„Защо му е на Росен Ангелов да пази тишина като се гръмва?! Това по повед съобщената информация, че е открит мъртъв, самопрострелял се с пистолет със заглушител. Странна психология извади този тип. В съчетание с преследвачите му, които тепърва щяха да доказват, че той наистина е виновен за 6 убийства, нещата хич не изглеждат за вярване. И защо ще бяга и ще се крие толкова усърдно, ако ще се самоубива“, написа известната разследваща журналистка Миролюба Бенатова.

„Защо не се самоубил в топлата вила, пак не се е знае, но може би е решил да му е по-зловещо в последните моменти от живота. Що не учих за милиционер?“, написа на свой ред Светослав Козловски, бивш журналист от Националното радио.

В интернет циркулира анонимна версия, че шесторното убийство е идвършено от сина на големец от Нови Искър, а сега полицията само замита следите.