Гледай
на живо

Николина Ангелкова на наградите „Оскар“

Министърът на туризма разговаря с плеяда звезди

Николина Ангелкова на наградите „Оскар“ Министърът на туризма Николина Ангелкова премина по червения килим на Оскарите в "Долби тиатър" в Ло... thumbnail text

Министърът на туризма Николина Ангелкова премина по червения килим на Оскарите в "Долби тиатър" в Лос Анджелис.

Ангелкова позира сред звездите, придружена от италианската актриса Джизела Маренго. Министърката обясни, че за втора поредна година присъства на церемонията в лично качество и е в Ел Ей на собствени разноски. Тя облече за събитието лилава дантелена рокля.
Ангелкова се похвали, че е говорила наведнъж с плеяда от звезди:
"Преди официалното събитие на червения килим имах възможността да разговарям с Ейдриън Броуди, Салма Хайек, Оливър Стоун, Леонардо ди Каприо, Дженифър Анистън и Матю Маконъхи, които много харесват България".
Ангелкова допълни, че в личен разговор е обсъдила със Силвестър Сталоун красотата на България и "гордия дух на българите". И допълни:
"На култовото за Холивуд събитие “Нощта преди Оскарите” се видях с невероятния Майкъл Дъглас и с Гал Гадот - звездата от “Бързи и яростни” и “Жената чудо”. Срещнах се и с Чадуик Бозман, който прави невероятна роля в “Черната пантера”. Разговарях също с номинирания за “Оскар” Самюел Джексън и с легендарния Стивън Спилбърг.