София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Нинова и Симеонов в словесна война

Лидерът на НФСБ отговаря на БСП

пропускане
5 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

„От вчера държавата ни за пореден път е разтресена от скандал за корупция при управляващите, след като Елена Йончева и колеги депутати изнесоха информация. Разбира се, реакцията на управляващите не закъсня, но тя е паническа, 

„Нужна е дълбока промяна на модела на управление. Промяната изисква обаче много усилия. Колкото по-рано я поискате, толкова по-рано ще я почувствате в живота си“, заяви лидерът на БСП.

Изявлението на Корнелия Нинова е изпълнено с лъжи. Това ниво цапа партиите и Народното събрание, цапа и мен. Позицията ни е, че на такъв тип документи не трябва да се дава гласност. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов от парламентарната трибуна.

"Прокуратурата вчера "пресоли" манджата. Трябва да видим резултатите от работата им, а не втурването им в тема. Вместо да се втурват, за да угодят на обществото, да проверят забатачените си проверки", завърши Валери Симеонов.