Гледай
на живо

Номинации за Годишните награди на Фондация „Енчо Керязов“

Тържествената церемония е 23 март 2019 година в „Арена Армеец“

Номинации за Годишните награди на Фондация „Енчо Керязов“ Кои са най сред всички достойни кандидати за Годишните награди на Фондация "Енчо Керязов" 2018г.? Ко... thumbnail text

Кои са най сред всички достойни кандидати за Годишните награди на Фондация "Енчо Керязов" 2018г.? Кои са днешните изгряващи таланти и бъдеши звезди на България?

Комисията по избора определи имената на най-успешните талантливи деца на България, които са постигнали високи резултати и имат  отличия от световни, европейски и национални форуми – спортни състезания, фестивали по изкуства и олимпиади по образователни предмети.

Номинираните са:
Александра Иванова Начева – Езикова гимназия „Иван Вазов“ – гр. Пловдив

Едмонд Армен Назарян – Руско училище „Св Наум“ – гр. София

Мартин Миленов Димитров – Спортно Училище "Тодор Каблешков" – гр. Ст. Загора

Александър Тонев Кръстев – Математическа гимназия "Д-р Петър Берон” – гр. Варна

Борислав Калоянов Антов – Софийска математическа гимназия – гр. София

Радослав Стоянов Димитров – МГ "Акад. К. Попов" – гр. Пловдив

Борис Митков Биков – НУМТИ „Добрин Петков” – гр. Пловдив

Валерия Александрова Василенко – Национално Музикално Училище " Любомир Пипков", гр. София

Георги Стоянов Грозeв – НУМТИ "Добрин Петков" – Пловдив


„Вече 8-ма година ние обединяваме усилията си с държавни институции, обществено активни личности и юридически лица в името на каузата да подкрепяме израстването и популяризираме успешните млади българи, които с примера си могат да увлекат своите връстници по пътя на себеутвърждаването и постигането на успехи.

Станалата вече традиционна инициатива на Фондация „Енчо Керязов“ – връчване на награди по време на спектатъла „Нощ на звездите“, с всяка изминала година се утвърждава в общественото пространство и със своето послание „Благотворителността осмисля успеха!“, фокусира общественото внимание и обединява все повече хора.” пишат от  Фондация „Енчо Керязов“.