София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Нов актьорски кино клас с Велизар Бинев

Актьора с най-много участия в холивудски филми обучава нови таланти

5 годиниКултура 3 Боряна Райчева

Велизар Бинев е българският актьор, който е участвал в най-много холивудски филми. Учениците на Бинев са приети в едни от най-престижните кино и театрални учебни заведения в света.

За да се впуснете в света на кино трябва първо да го проучите. Това може да се случи в двумесечния кино клас с актьора Велизар Бинев, в който курсистите ще работят върху свои монолози с най-успелия български кино актьор, участвал в над 80 холивудски кино продукции.

Монолозите, които ще подготвите могат да бъдат на български и на английски език. Накрая всеки курсист ще разполага с два заснети монолога (англ. и бълг.), с които може да кандидатства за различни актьорски кастинги. Всички ученици на Велизар Бинев към момента присъстват в списъците на всички кастинг агенции.

Курсът ще се провежда два пъти седмично. Броят на курсистите е изключително ограничен - 3-ма курсиста във всяка група. Един клас ще се състои от 6-ма курсиста.

Mожете да кандидатствате до 30 юни.

За да кандидатствате можете да изпратите на Творческа Академия "Заешка Дупка":
1. Кратка автобиография, която да съдържа и Вашия творчески опит, ако имате такъв.
2. Актуална снимка
3. Видео запис на драматичен монолог и show reel (ако имате такива; курсът е подходящ за любители и за професионалисти).